Takarítógép kölcsönzés magas színvonalon, alacsony áron

Takarítógép kölcsönzés magas színvonalon, alacsony áron

takarítógép bérlés

A Kärcher neve az elmúlt évtizedek során egybeforrt a minőségi takarító eszközök gyártásával.

A céget 1935-ös megalapítása óta jellemzi az innováció és a találékonyság, például az első európai forró vizes magasnyomású tisztító berendezés feltalálása is a nevéhez fűződik. Termékeik ma is a kimagasló teljesítményről és minőségről híresek. Napjainkban a Puzzi 10/1 számít az egyik legnépszerűbb gépüknek.

Ez egy professzionális takarítógép, ami valódi mélytisztításra képes. Meleg, tisztítószeres vizet használ a tisztításhoz, amit rendkívül erős szívófejével fel is szív egy külön tartályba. Az eszköz 1 bar szórónyomással rendelkezik, míg turbinájának teljesítménye 1250 W; nagy teljesítményének is köszönhető, hogy képes megszabadulni a legmakacsabb szennyeződésektől és foltoktól is. Természetesen egy ilyen gép nem is olcsó, és mivel leginkább csak nagytakarításokkor kerül elő, a legtöbbek számára a bérlése sokkal jobban megéri, mint a vásárlás.

Ma már van olyan kárpittisztító gép kölcsönző Budapest területén is, ahonnan nem csak alacsony áron bérelhetsz ipari minőségű gépet, de még csak érte sem kell menned, hiszen mindent ránk bízhatsz. Munkatársaink házhoz szállítják az eszközt, majd a megbeszélt időpontban érte is mennek.

Nálunk a takarítógép kölcsönzés Budapest összes kerületében lehetséges ingyenes kiszállítással, ráadásul ha minket választasz, kaucióval sem kell számolnod.

A Kärcher Puzzi 10/1 bár nagy teljesítményű, használata egyszerű, és mozgatása sem nehéz, hiszen teljes súlya alig haladja meg a 11 kilogrammot. Természetesen kollégáink a kiszállítás után be is mutatják a szakszerű használatot, biztos ami biztos. Az eszközhöz kárpittisztító és szőnyegtisztító fej is tartozik, tehát elég egyetlen gépet bérelned, és azt használhatod ágybetéteken, szőnyegeken, autókárpitokon és üléseken, és persze kanapékon is.

A takarítógép az alapos tisztítás mellett egyúttal fertőtlenít is, sőt, az atkáktól is segít megszabadulni.

Fontos megjegyezni, hogy amikor felhívsz minket, hogy megrendeld a gépet, vagy a címet és időpontot egyezteted, azt mindenképpen hívószámkijelzéssel tedd. Bár nem valószínű, hogy bármikor is előfordul, de amennyiben valamelyik gépünk meghibásodik nálad használat közben, hívj fel minket mielőbb, és munkatársaink azonnal visznek egy másik, tökéletesen működő gépet.
Ha otthonod, autód vagy akár irodád takarítását a leghatékonyabban kívánod elvégezni, miközben időt és pénzt is sprólsz, válaszd gépkölcsönzőnket, és hívj minket még ma; garantáltan jól jársz!


Hasonló cikk: A tiszta otthon fél egészség


Tags: ,