Nálunk a legjobb kezekben lesznek ingóságaid

Nálunk a legjobb kezekben lesznek ingóságaid

A nagyobb, súlyosabb bútorok mozgatása nem olyasmi, amit félvállról lehet venni. Biztonságos szállításuk gyakorlatot és felkészültséget igényel, különben nagyon könnyen lehet sérülés a vége; és itt nem csak a bútorok sérülésére gondolunk.

A legtöbben meglehetősen ritkán változtatják meg a lakhelyük, azonban ha erre kerül a sor, fontos, hogy minden a lehető legsimábban menjen. Éppen ezért ne kezdd el saját kezűleg ingóságaid költöztetését, hanem bízz meg profikat!

A Bauer Teher professzionális költöztető cég, több, mint három évtizednyi tapasztalattal. A rengeteg tapasztalat mellett több, mint elég szakértelemmel és elhivatottsággal rendelkezünk ahhoz, hogy bármilyen költöztetés rutinmunkának számítson számunkra.

Most talán úgy tűnhet, hogy mi egy nagyon drágán dolgozó cég vagyunk. Azonban ami jó, nem feltétlenül kerül sokba. Bár magas szintű szolgáltatást nyújtunk, nálunk a Költöztetés árak korántsem számítanak magasnak. Áraink emellett korrektek és átláthatóak is, azaz nem kell rejtett költségekkel számolnod. Miután felmértük a feladatot, árajánlatunkat írásban is elküldhetjük, ezzel is garantálva, hogy a végső, fizetendő ár nem fog változni az előre megbeszélthez képest.

A költöztetés árak budapesti költözés esetén állandó alapdíjból és óradíjból állnak. Ha a fuvar vidéken történik, az állandó alapdíj helyett kilométerdíjjal kell számolni az óradíj mellett.

Profi költöztetőkként jóval többet nyújtunk egyszerű bútorszállításnál. Vállaljuk például a bútorok szerelését is. A bútorok szerelése azért nagyon fontos, mert a nagy vagy/és nehéz bútorok szállítása sokkal biztonságosabb és könnyebb, ha azokat elemeire szedjük. Emellett költözéskor ugye le kell szerelni a konyhabútorokat, függönykarnisokat és csillárokat is. A bútorok szerelése nem kis feladat, ezért mindent csupán annyira szerelünk szét, amennyire az feltétlenül szükséges. Így sokkal gyorsabb és olcsóbb is, ugyanis a bútorok szerelése nálunk külön felár nélkül történik, a költöztetés szokásos óradíjában, csak úgy, mint a csomagolás.

Vállaljuk lakások teljes, vagy részleges becsomagolását is.
Válaszd teljes körű szolgáltatásunk, és neked semmit sem kell tenned!