Hogyan válasszunk adótanácsadót?

Hogyan válasszunk adótanácsadót?

A Focus Audit Kft. blogbejegyzésben az adótanácsadás, adószakértés kapcsán nyújt segítséget az érintetteknek. Az adótanácsadó, adószakértő választása nehéz feladat, a sikeres döntéshez a Focus Audit Kft. Hogyan válasszunk adótanácsadót? című cikkéből szemezgettünk.

MIRE FIGYELJÜNK SZERZŐDÉSKÖTÉSKOR?
Jelöljük ki a határidőket. A szerződés fontos eleme a határidő, vagyis hogy mely időpontig vállalja a szakember a szóban forgó feladat elvégzését.
Foglaljuk írásba a rendelkezésre állást. Ne felejtsük el rögzíteni a szerződésben, hogy a hét mely napjain, hánytól hány óráig áll rendelkezésünkre az adótanácsadó. Itt érdemes feltüntetni a kapcsolattartás módjait és a szakember elérhetőségeit.
Titoktartási kötelezettség. Kiemelten fontos eleme a szerződésnek a titoktartási kötelezettség, ami azt garantálja, hogy a közös munka során az adótanácsadó által megismert információk nem juthatnak harmadik fél tudomására…

A teljes blogbejegyzés elolvasható a Focus Audit Kft. weboldalán. Könyvvizsgálat, audit, adótanácsadás, IFRS tanácsadás – www.focusaudit.hu