Bemo – A minőségi használt ruhák beszállítója

Bemo – A minőségi használt ruhák beszállítója

A használt ruhák hordása sohasem számított ismeretlennek, vagy ment ritkaságszámba, azonban sokáig kicsit cikinek számított mások ruháit hordani. A kétezres évek végén a gazdasági világválság következményeként anyagi okokból azonban minden korábbinál többen fordultak a secondhand ruhák felé, majd nagyon sokan fedezték fel, hogy a silány minőségű fast fashion ruháknak nem csupán olcsóságuk miatt lehet alternatívája a minőségi használt ruha.
Napjainkban sokan nem kényszerűségből választják a turkálók kínálatát, hanem például a „kincskeresés” kedvéért; némi keresgélés után bárki találhat trendi, minőségi ruhát megfizethető áron, amiből ráadásul nem jön szembe az utcán egy másik pár percenként. A másodosztályba sorolt, vagyis általában a használat jeleit mutató, jelentősebb hibákkal rendelkező ruhák általában kilós áron kaphatóak, azonban ezek még hordhatóak, ideálisak lehetnek például otthonra, vagy szabadidős tevékenység közbeni viselésre, ha másra nem is. A krém, illetve első osztályú ruhák a legtöbb üzletben vállfákon várják a vásárlókat, azonban kevés olyan turkáló van, ami kizárólag a legmagasabb osztályba sorolt árut kínálja.
Amennyiben neked is van egy turkálód és egy megbízható beszállítót keresel, a Bemo-Textil használtruha nagykereskedés az, amire szükséged van. Semmiképpen sem érdemes kockáztatni, és olyan nagykereskedést választani, ami például a honlapján nem tüntet fel sem telephelyet, sem cégnevet. A magyar nagykereskedések többsége kamionok segítségével importálja áruját Ausztriából, Hollandiából, Svájcból vagy Németországból, azonban vannak, akik válogatás nélkül, 150-200 kg-os bálákban adják el a kiskereskedőknek a ruhákat. Ezzel szemben mi gondosan szétválogatjuk a termékeket, minden egyes darabot a krém, első osztály, másodosztály vagy harmadosztály valamelyikébe sorolunk. Az osztályozás kis létszámban, családias környezetben történik, így biztos lehetsz benne, hogy a krém kategóriába vagy az első osztályba nem kerül silány darab.
A second hand clothing wholesale összességében egy remek választás, ha viszonylag biztosan jövedelmező üzlet indításán gondolkodsz.