A sport szeretete összeköt minket

A sport szeretete összeköt minket

focipálya

Régóta szenvedélyem a foci, ezt a szüleim is tudják jól.

Éppen ezért minden karácsonykor, szilveszterkor és a születésnapomon meg szoktak lepni valamilyen labdarúgáshoz kapcsolódó ajándékkal. A legutóbb egy Reál mezt kaptam, amin a kedvenc játékosom sorszáma és neve volt. Felettébb örültem neki, hiszen elég sok relikviát őrzök ezektől függetlenül is, de egy gyűjtemény sosem mondható teljesnek. Mindig elfér egy újabb darab.

A barátaim is olykor-olykor meglepnek egy-két aprósággal. A múltkor az egyikükkel egy hazai meccsre mentünk el, és nagyon jól szórakoztunk. A mai napig gyermeki örömmel tudok végignézni egy nívósabb rangadót, és együtt drukkolunk a barátokkal, nagy óvációk közepedte.

A sporthoz viszont mondhatni szorosan hozzátartozik, hogy az ember időről időre megpróbál a szerencsével ujjat húzni és megteszi a maga tippjeit. Fejben, vagy írásban, esetleg barátokkal, vagy alkalmasint egyedül.

Jó érzés, mikor a rutin és a tapasztalat megsúgja az embernek, hogy kedvenc csapata újra győzni fog, vagy ki és mikor rúgja a legszebb gólokat. Ez örömet ad az embernek, és lelkesedést. Hova tovább, néha lehetőség nyílik arra is, hogy ezáltal némi ‘szotyipénzt’ keressen, s így mindenki jól jár. Ezt külön bónuszként fogom fel, egyfajta külön lehetőségként.

A mai világban a legjobb erre a célra az interneten, a tippmix játék.

Sokaknak sokféle ötlete van, s ezek közül – ki hinné?! – néhány embernek eszébe jutott, hogy az interneten adjon nyerő tippeket, tanácsokat. Mint kortárs focirajongó, számomra is kíváncsisággal és izgalommal tölt el, amikor felnézek a tippmix tippek weboldalra és ellenőrzőm saját tudásomat azáltal, hogy fejben megtippelem, ki győzött volna. Barátaim gyakran csodálkoznak rajtam, hogy mennyi időt tudok statisztikák nézegetésével és elemzéssel tölteni, de számomra ez egy hobbi, amit imádok. Az álom-munka számomra igazából lehetne ez is, hogy naphosszat nézném a lejátszott meccseket és statisztikákat, kimutatásokat készítek belőlük.

Mindenkinek kell egy számára megfelelő hobbi, amit élvez és örömmel tölti el. Nekem a hobbi csúcsát az jelenti, amikor eltalálom, hogy a csapatom milyen eredményt fog elérni, mivel ez egyfajta igazolása annak, hogy megéri tanulmányozni a számok világát is.

A tippmix tippek weboldalon is számtalan statisztika és az előfizetői körnek külön tippek állnak a rendelkezésére. Aki nagyon szakavatott és ínyenc, talán megéri, hogy részletesebben megnézze és tanulmányozza az oldalban rejlő lehetőségeket.

Tags: